Over Marcus

Home / Over Marcus

Wie is Marcus Verret?

Marcus kreeg zijn technische hotelopleiding aan het PIVA in Antwerpen. Maar hij wilde meer. Daarom volgde hij een extra specialisatiejaar wereldkeuken/specialiteitenrestaurant onder leiding van chef Dirk De Schutter én ook een tweede specialisatie drankenleer-restaurantbedrijf bij maître-sommelier Lucas Delforge.

Stages in binnen- en buitenland

Marcus liep stage bij verschillende gerenommeerde restaurants en patisserieën in binnen en buitenland:

Hij trok voor een jaar naar Oostenrijk waar hij de keukenbrigade van een viersterrenhotel mee leidde. Daarna werkte Marcus als freelance chef-kok voor heel wat grote cateraars.

Top of the Grill

Een stukje rock & roll streetfood tussendoor? Daar zit muziek in voor Marcus.

Zo ontwikkelde hij samen met Dirk Luijts het barbecueconcept Top of the Grill. Met hun mobiele keuken op Amerikaanse Primo Grills (keramische barbecue op houtskool) doen ze pop-up bars, zomerevenementen en privé-evenementen aan.

Proef hun barbecuegerechten, pizza en pasta! Ze springen eruit door de ongeëvenaarde kwaliteit van de ingrediënten: onder andere vlees van De Laet & Van Haver, kazen van Inge Schoonvliet en verse kruiden van Sanguisorba.

Voeg daar de vindingrijkheid in de bereiding en presentatie aan toe: Top of the Grill brengt u streetfood met avenue-allure.

Kom onder de indruk van Top of the Grill op Facebook