Private Chef Dinner

Home / Culinaire Diensten / Private Chef Dinner

Zin in een culinair feestje thuis? Van zes gasten tot een twintigtal? Met alles erop en eraan in de eet- of woonkamer? Chef-kok Marcus garandeert u een onvergetelijke gastronomische ervaring. Jong en oud zullen ervan smullen..

Alles voor uw diner

Ofwel zorgt u voor alle ingrediënten en komt Marcus achter het fornuis staan. Ofwel stelt hij een exquise menu voor en selecteert hij de ingrediënten bij hoogstaande leveranciers. Over borden, glazen en bestek hoeft u zich geen zorgen te maken … Marcus brengt alles mee wat er nodig is.

En na het feestje? U ziet niet dat Marcus is langs geweest. Want alles wordt netjes afgeruimd, opgeruimd en schoongemaakt.

Als gastvrouw of -heer hoeft u niet meer druk in de weer te zijn. U blijft rustig aan tafel zitten, Marcus verzorgt uw diner van a tot z.

Kies de beste formule voor uw diner

Marcus werkt per menu of per uur: zeg maar wat u schikt. Waar u ook woont in België, chef-kok Marcus komt ter plaatse – met een kelner die perfect presenteert, serveert, bijschenkt en afruimt. Ze garanderen u een diner op topniveau dat uw stoutste verwachtingen overtreft.

Uw tafelgasten proeven verrukt van de gerechten die bereid zijn met de fijnste streekproducten. Marcus pakt ook graag uit met innovatieve kooktrends en culinaire verrassingen aan tafel. Want het oog wil ook wat.

Directiemaaltijden in bedrijven

Hebt u belangrijke gasten op bezoek in uw bedrijf? En wilt u hen culinair in de watten leggen? Verbluf hen met uw directiemaaltijd. Marcus maakt er een meesterwerkje van in uw directierestaurant of -kamer.

Vraag een offerte aan