Privé-evenementen

Home / Culinaire Diensten / Privé-evenementen

Mensen worden geboren, groeien op, stappen in het huwelijksbootje, gaan in een huisje wonen, krijgen kinderen en kleinkinderen, en vieren voordat ze het weten hun gouden bruiloft. Het leven gaat vooruit en daar hoort af en toe een bruisend privéfeestje bij voor familie en vrienden.

Uw privéfeestje moet in orde zijn

Nodigt u tien mensen uit of honderd? Uw privé-event moet uitgroeien tot een gebeurtenis die schittert als een diamant. Gezellige geboortedrink, communiefeest met meergangendiner, lentefeest met barbecue in de tuin, swingende housewarmingparty in een mediterraan sfeertje, een jubileumfeest waar gegeten en gedanst wordt tot in de vroege morgen … Dit is úw kans om geschiedenis te schrijven.

Maak van uw feest een once-in-a-lifetime belevenis. Iedereen zal er nog jaren over spreken.

Eén man voor een feestje uit de duizend

Chef-kok Marcus Verret van M&M Culinaria komt naar u toe om het feest te bespreken. Wat is de beste plaats? Wanneer het beste moment? Welke sfeer moet het feest uitstralen? Hoe bezorgen we de feestvarkens een verrassing van formaat? En natuurlijk: welke lekkernijen sieren het menu?

Alle feestneuzen in dezelfde richting

Marcus stelt u concept, locatie, menu én haalbare prijs voor. Hij staat tijdens uw privé-event zelf achter het fornuis of de barbecue, en organiseert met zijn team alle details van het feest. Een kelner, een extra kok, een hostess, een goochelaar, een orkestje … alles is voor u geregeld, tot in het kleinste detail. Dankzij M&M Culinaria staan alle feestneuzen in dezelfde richting.

Maak van uw privé-event een superfeestje.

Neem nu contact op