Horeca Consulting

Home / Culinaire Diensten / Horeca Consulting

Bestaande klanten behouden en nieuwe klanten aantrekken: dat is de droom van elke zaakvoerder in de horeca. Maar het lukt alleen als u geregeld een innoverende bries door uw zaak laat waaien. Daarvoor zorgt Marcus Verret. Met zijn jeugdige flair en nuchtere kijk actualiseert en rendabiliseert hij de activiteiten.

Stem mensen, machines en menu’s op elkaar af

Begint u met ambitie aan een restaurant? Wilt u uw restaurant een nieuwe stijl aanmeten? Stapt u met uw traiteurzaak naar een nieuwe doelgroep? Alleen goede wil volstaat niet. Mensen, machines en menu’s: alles moet op elkaar afgestemd zijn. En voor die afstemming roept u horecaconsultant Marcus Verret erbij.

Zet uw zaak op de kaart. Vernieuw uw aanbod, motiveer uw medewerkers en verwen uw klanten.

Vernieuwende en haalbare voorstellen

Marcus komt naar uw zaak. Hij luistert naar uw wensen, peilt naar de mogelijkheden en praat met uw medewerkers. Daarna stelt hij een aanpak voor die vernieuwt en op maat van uw zaak gemaakt is. Samen met u werkt hij de voorstellen concreet uit. Geen wilde ideeën, wel haalbare concepten waarvan de kosten voor food, materiaal en personeel zorgvuldig berekend zijn.

Van workshop tot training-on-the-spot

Knappe concepten groeien uit tot een succes als iedereen erachter staat. Daarom geeft Marcus workshops aan uw medewerkers of een training ter plaatse. Zo bent u zeker dat ze helemaal mee zijn. Hij praat ook onafhankelijk met leveranciers om na te gaan welke toestellen het best voor uw zaak geschikt zijn. Ook met de leveranciers van voeding en drank gaat hij in uw naam onderhandelen, zodat u in staat bent financieel en kwalitatief het gewenste niveau te bereiken. Uw klanten zullen in de zevende hemel zijn.

Geef uw zaak nú een boost

Neem contact op