Freelance chef-kok

Home / Culinaire Diensten / Freelance chef-kok

Komt u in de keuken een leidende hand te kort? Is uw chef-kok een tijdje buiten strijd? Of gaat hij enkele weken met vakantie? Kies voor zekerheid én creativiteit: haal freelance chef-kok Marcus Verret in huis.

Van alle keukens thuis

Marcus heeft als chef-kok in de meest verschillende keukens gewerkt, vaak voor catering op evenementen. Daardoor voelt hij zich meteen thuis in uw keuken. Keukenapparaten kennen geen geheim voor hem: hij weet hoe ze werken in elke keuken – restaurant, bedrijf, school, rust- en verzorgingsinstelling.

Verzeker de continuïteit in uw keuken. Marcus is een échte professional. Hij respecteert menu, timing en samenwerking.

Freelance chef-kok voor uw evenement

Runt u een cateringbedrijf of evenementenbureau? Staat u in voor de catering op een groot evenement en zoekt u een extra chef-kok voor de keuken? Of hebt u twee evenementen tegelijkertijd en kan uw chef-kok niet op twee plaatsen ineens zijn?

Marcus vangt het personeelstekort op. Hij komt ter plaatse als chef-kok en werkt voor twee – daar mag u zeker van zijn.

Extra personeel voor de keuken

Een chef-kok moet goed omringd zijn, dat weet u. Hebt u voor een evenement niet genoeg personeel voor de keuken? Marcus lost uw probleem op: hij komt met een eigen team naar uw evenement: koks, kelners en keukenpersoneel die vaak samenwerken en goed op elkaar ingespeeld zijn.

Neem contact op