Concept Engineering

Home / Culinaire Diensten / Concept Engineering

De hedendaagse consument is veeleisend en wil verrast worden. Het totaalplaatje van uw restaurant moet kloppen. Hebt u een duwtje in de rug nodig om het concept voor uw nieuwe of bestaande zaak te ontwikkelen? Schakel concept engineer Marcus Verret in.

Designing en coaching

Marcus tekent voor uw zaak een aantrekkelijk concept uit. Dat kan een gloednieuwe menukaart zijn, een selectie van goede en betaalbare wijnen, of een uitbreiding van het aanbod via leveranciers van hoge kwaliteit. Als concept engineer komt Marcus niet in uw zaak staan. Wel coacht hij u uitgebreid van op afstand, via mail en telefoon. Zo krijgt u op tijd en stond een frisse scheut inspiratie en goede raad om er weer met vol enthousiasme tegenaan te gaan.

Profiteer van de inspiratie en ideeën. U springt meteen boven de grijze massa uit.

Verfrissende impuls

U kent het eigen karakter van uw zaak als de beste. Meer nog: u bent het karakter van uw zaak. Toch is het handig af en toe iemand extern met een neutrale blik de gang van zaken te laten bekijken. Marcus Verret weet wat er leeft in de culinaire wereld. Hij combineert de nieuwste trends met onverwoestbare klassiekers en creëert er iets nieuws mee. Gun uw zaak een verfrissende impuls. En uw klanten? Die krijgen nu al het water in de mond.

Ook voor bedrijven en particulieren

Veel bedrijven beseffen dat het nuttig kan zijn een professionele keuken in hun gebouw te hebben. Ook particulieren van wie koken een hobby en passie is, hunkeren naar een semi-professionele keuken bij hen thuis. Aan welke normen moet zo’n keuken beantwoorden? Hoe richt u de keuken ergonomisch in? En bij welke leveranciers vindt u de passende apparaten? Marcus Verret schetst het concept van uw keuken en houdt rekening met uw praktische wensen en de wettelijke voorschriften.

Op zoek naar een concept voor uw restaurant, bedrijfskeuken of privékeuken?

Neem contact op

  • Concept Engineering
  • Concept Engineering
  • Concept Engineering
  • Concept Engineering